parallax background 

FAQ

Velkommen til vores FAQ-sektion!

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi modtager.
Vi har samlet denne liste for at give dig hurtig og nem adgang til de oplysninger, du har brug for.
Uanset om du søger teknisk support, produktinformation, eller generelle oplysninger om vores tjenester, håber vi, at du finder svarene her.

Vores FAQ opdateres regelmæssigt for at sikre, at du altid får den nyeste og mest relevante information.

Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på info@emarker.dk.


Ofte stillede spørgsmål

1Hvordan er kvaliteten på Jeres linjemaling?
Vi har linjemaling fra en af verdens førende producenter, som garanterer dig et godt og ensformigt resultat - hver gang!
2Vil Jeres dyser og maling fungere i min linjemarkeringsrobot?
Vores farver og dyser passer til de fleste kendte systemer. Men det er bedst, hvis vi kommer til dig og testkører både maling og dyser i din maskine.
3Hvordan gør malingen sig på TV?
Vores linjemaling er superhvid, men på TV fremstår den optiske hvide nuance er endnu hvidere.
4Vi er en fodboldklub, sælger i andet end linjemaling til vores baner?
Ja, bag Linemark Nordic står E. Marker A/S, som har brands der leverer plænepleje til professionelle kunder. Se blandt andet vores store udvalg af gødningsprodukter på www.tourturf.com
5Sælger i maskiner sammen med malingen?
Ja, vi forhandler iGO maskiner, hvor vi hjælper med installering og efterfølgende med reservedele hertil. Se mere om vores iGO maskiner.
6Er det korrekt at Jeres kombination af dyse og maling gør forbruget mindre?
Ja, det er korrekt. Med vores maling og dyse er 1,5-2 liter pr. 11-mandsbane nok. Vi kommer gerne ud til dig og laver en demo, hvor der laves testlinjer ved siden af dine eksisterende linjer. Efter en uge ved du, hvilken maling der holder længst, men også hvilken farve du har brugt mindst af.
7Hvilke egenskaber har jeres linjemaling til sportsbaner, og hvilke farver er tilgængelige?
Vores linjemaling giver en virkelig karakteristisk skarp linje, som holder længe. Den fås som hvid farve, og der er selvfølgelig flere farver, hvis du vil lave forskellige opstregninger på det samme græsareal.
8Vi har et problem med vedligehold af vores iGO maskine, kan i hjælpe os?
Ja, vi kommer gerne ud og hjælper Jer med problemerne der måtte opstå. Nogle gange kan det klares pr. telefon, så giv os et kald så vi kan hjælper Jer videre hurtigst muligt.
9Hvordan gør jeg med min iGO maskine ift. overvintring?
Vi har sørget for at lave en tjekliste, for at forberede maskinen til vinteren. Listen kan findes i vores iGO katalog, som kan findes her på siden eller benyt dette direkte link iGO katalog
10Ris og Ros, hvem skal vi tale med?
Ris og ros må meget gerne sendes til info@emarker.dk